6/6/09

TRACTAMENT DELS ALIMENTS


Alimentació
Display #
# Web Link Hits
1 Link Compostatge (infografia)
7
2 Link El iogurt (infografia)
6
3 Link El formatge (infografia)
4
4 Link EL processat de la llet (infografia)
5
5 Link Obtenció i transport de la llet (infografia)
4
6 Link Aliments transgènics, beneficis (infografia)
4
7 Link Què és la llet (infografia)
5
8 Link Història de la llet (infografia)
5
9 Link Elaboració del pa (infografia)
4
10 Link Peix fresc, com identificar-lo (infografia)
5
11 Link Els ingredients del pa (infografia)
4
12 Link Productes derivats del peix (infografia)
4
13 Link La història del pa (infografia)
6
14 Link El peix: classificació i valor nutritiu (infografia)
4
15 Link Envasat i etiquetat dels aliments (infografia)
4
16 Link Tipus d'oli (infografia)
4
17 Link Elaboració de l'oli d'oliva (infografia)
5
18 Link L'olivera i l'oliva (infografia)
4
19 Link Animals transgènics (infografia)
4
20 Link Agricultura espacial (infografia)



Additius
Pàgina web on es defineixen els additius, s'exposa la normativa que regula la seva utilització, s'enumeren els additius més utilitzats, etc.

Alimentació. Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat de Catalunya
Web del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat de Catalunya, on trobaràs dades interessants sobre el sector alimentari a Catalunya.


Conservació del peix
En aquest web veuràs quins són els diferents mètodes de conservació del peix: refrigeració, fumat, salat, congelació, etc.

Edu3.cat
Vídeo on es descriu el procés de fermentació de la llet, el control de qualitat, l'envasament, l'emmagatzematge, etc.


Edu3.cat
Vídeo que reprodueix un programa de Catalunya Ràdio dedicat a la industrialització a Catalunya durant els segles XVIII i XIX.

El tèxtil
Pàgina web en la qual podràs ampliar continguts sobre el procés tèxtil: les fibres, la filatura, el teixit, els aprests i acabats, etc.


Fibres tèxtils
Web en el qual podràs ampliar la teoria sobre les fibres tèxtils: matèries primeres, manufactura tradicional, obtenció del fil, etc.

Método de conservación de los alimentos
Pàgina que exposa de forma esquemàtica els diferents mètodes de conservació dels aliments.


Museu Tèxtil i d'Indumentària
Web del Museu Tèxtil i d'Indumentària, on podràs trobar informació sobre aquest museu, les activitats i les exposicions que s'hi organitzen, enllaços d'interès, etc.

Normativa sobre additius, edulcorants, aromes, condiments i espècies
Web on es pot trobar la normativa que regula l'ús d'additius, edulcorants, aromes, condiments i espècies.


Què és una fibra?
Pàgina que explica les diferències entre els diferents tipus de fibres, el procés de la filatura, l'obtenció del teixit, etc.














AA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada